Vierde Vlaams Nederlandse Handelsdag in Breda

Vierde Vlaams Nederlandse Handelsdag in Breda

Op donderdag 23 mei vindt de vierde editie van de Vlaams Nederlandse Handelsdag plaats in het Chassé Theater in Breda. Tijdens deze dag worden Vlaamse en Nederlandse bedrijven geïnformeerd over de mogelijkheden op het gebied van zakendoen in Nederland en Vlaanderen.

Voor België is Nederland één van de belangrijkste handelslanden en voor veel Vlaamse bedrijven is dit dan ook het eerste land om internationaal zaken te gaan doen. Maar hoe pakt u dit aan? En hoe vindt u de juiste samenwerkingspartners?

Doorbreken in Nederland en België

Het programma wordt geopend door Omar Mohout, hoogleraar Ondernemerschap aan de Universiteit van Antwerpen, voormalig tech-ondernemer en schrijver van boeken, artikelen en columns. Daarnaast adviseert Omar bedrijven, van start-ups tot Fortune500 bedrijven. Met het thema ‘doorbreken in Nederland en België’ vertelt hij wat er nodig is om te slagen in het buurland. Aansluitend vindt onder leiding van Omar Mohout een sessie plaats met twee Nederlandse en twee Vlaamse start-ups over hun kansen aan de andere kant van de grens.

Contacten leggen

Om u kennis te laten maken met potentiële agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners uit Vlaanderen is het onderdeel ‘matchmaking’ aan het programma toegevoegd. Dit geeft u de gelegenheid om contacten te leggen en afspraken te maken. Daarnaast zijn er ook workshops over actuele thema’s, zoals e-commerce, marktentree en werken bij de buren.

Sparren met experts

Op de informatiemarkt kunt u zich laten informeren door experts. Verder kunt u op het netwerkplein sparren met experts en nieuwe (internationale) contacten leggen. Ook kunt u kennismaken met het nieuwe digitale platform van de Kamer van Koophandel, het International Business Platform (IBP). Het IBP brengt onder meer matches en connecties tot stand tussen ondernemers in het binnen- en buitenland.

Aanmelden voor de Vlaams Nederlandse Handelsdag

Het programma start om 11.30 uur en eindigt om 18.00 uur. De Vlaams-Nederlandse Handelsdag wordt georganiseerd door de KVK in samenwerking met Flanders Investment and Trade (FIT), de Nederlandse ambassade in Brussel, E.E.N., de gemeente Breda en Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Deelname bedraagt € 50,- per persoon en aanmelden kan hier.

SIDNDe Breed & Partners in Nederland

Wist u dat wij ook kantoren hebben in Nederland? Wij zijn gevestigd in Breda, Eindhoven en Amsterdam. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op via financiering@debreed.nl of 076 565 4321.