innovatiehaalbaarheidsstudies

Ontvangt u al subsidies voor uw haalbaarheidsstudie innovatie? Kijk snel de voorwaarden na.

Het KMO-programma is in het begin van 2018 samengevoegd met 3 andere regelingen.

Lees hier meer over vervangende regeling O&O-subsidies

Overheidssteun voor haalbaarheidsstudie innovatie

Creëert u een voor uw bedrijf nieuw of vernieuwend:

Product

Proces

Dienst

Concept

 

En ziet u een duidelijke impact op uw bedrijfsactiviteiten? Dan komt uw innovatie-project in aanmerking voor extra steun. Want het Agentschap Innoveren en Ondernemen beloont bedrijven zoals het uwe met subsidies. Laat u een haalbaarheidsstudie aan uw innovatie voorafgaan? Dan hebt u daarvoor, onder bepaalde voorwaarden, recht op overheidssteun.

Haalbaarheidsstudie innovatie: hoeveel subsidies krijgt u?

Bij een begroting van 10.000 euro zijn uw aanvaarde kosten voor de helft gedekt. Het maximale steunbedrag is 25.000 euro.

Let op: doet u een beroep op andere partijen om relevante kennis binnen te halen voor uw haalbaarheids-onderzoek? Bijvoorbeeld:

  • onderzoeksinstellingen
  • kenniscentra
  • onafhankelijke bedrijven

Dan is het mogelijk om de basissteun op te trekken naar maximaal 50.000 euro. U moet dan wel minimaal 25 procent van uw begroting voor kennisinbreng voorzien.

Het KMO-programma is in het begin van 2018 samengevoegd met 3 andere regelingen.

Lees hier meer over vervangende regeling O&O-subsidies

Subsidies haalbaarheidsstudie innovatie: voorwaarden

Met uw haalbaarheids-onderzoek bereidt u uw innovatietraject voor: u gaat na of u haalbare doelen stelt. De studie duurt maximaal twaalf maanden. Let op: uw bedrijf krijgt alleen steun voor maximaal twee haalbaarheids-onderzoeken per kalenderjaar.

Subsidies haalbaarheidsstudie innovatie: contacteer ons nu

Geef uw innovatieproject een duwtje in de rug: ga met uw DB&P-consultant na hoeveel steun u krijgt voor uw haalbaarheids-onderzoek. Bel naar +32 (0) 3 304 96 45 of vul het antwoordformulier hieronder in.