DB&P: uw innovatie-expert

Over ons

Innovatieplannen? Reken op DB&P voor het financiële plaatje. We vragen subsidies en kredieten voor u aan. En helpen u om fiscaal voordeel te halen uit uw loon- en inkomstenbelasting.

Boost uw innovatieplannen

DB&P focust zich op ondernemingen die zelf de expertise (nog) niet hebben om hun innovatieplannen te doen slagen. Doordat we helemaal thuis zijn in ons vakgebied, geven we met onze expertise uw innovatieplannen een stevige duw in de rug. Dat doen we door een optimale financieringsmix te creëren. We begeleiden u ook bij uw uitgaven voor personeelskosten, want die nemen vaak de grootste hap uit uw budget.

Focus op uw sector

ICT en de ingenieurswereld zijn synoniem met innovatie. Daarom werkte DB&P al voor meer dan de helft van zijn projecten samen met die twee sectoren. Ook bij ondernemingen uit andere branches staken we al een handje toe:

  • Meet- en regeltechniek
  • Procestechnologie
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Bouw
  • Fintech
  • Energie

99 procent kans op succes

In de afgelopen 16 jaar diende DB&P meer dan 15.000 aanvragen in voor wel 2000 klanten. Daarvan was 99 procent een succes. Al die subsidies komen samen neer op een bedrag van meer dan 300 miljoen euro.

Marktleider

In Nederland zijn we marktleider op het gebied van financiering voor innovaties. Jaarlijks hebben we daar ruim duizend actieve klanten en meer dan 1500 subsidieaanvragen. Ook in de Belgische wetgeving zijn we thuis.

Voordelige keuze

Of we ons succes alleen aan de kwaliteit van onze subsidieaanvragen te danken hebben? Nee. Ook onze tarieven zijn zacht voor uw budget. Bovendien hanteren we waar mogelijk het no-cure-no-payprincipe. Levert onze dienstverlening u geen resultaat op? Dan hoeft u daarvoor niet te betalen. Daarnaast factureren we pas als uw subsidieaanvraag is toegewezen. Zo kunt u uw toegekende subsidie ook voor onze factuur gebruiken.